Prepoznajte posvećenost: Upoznajte naš izuzetan tim

Profesionalci iza našeg uspeha

Srce i duh Artemide Group

Kada zakoračite u svet nekretnina, ključno je imati vođu koji se ističe stručnošću, predanošću i iskustvom. Dijana Sawalha, CEO agencije “ARTEMIDA GROUP”, osoba je koja inkarnira te kvalitete.
 
Dijana Sawalha je rođena 22. jula 1986. godine, a njena profesionalna staza obeležena je uspesima i postignućima. Njeno strateško usmeravanje je dovelo do osnivanja agencije “ARTEMIDA GROUP”, koja se brzo etablirala kao respektabilan i pouzdan partner u svetu nekretnina.
 
Sa impresivnom visokom stručnom spremom i međunarodnom licencom iz oblasti preduzetništva, Dijana Sawalha se ističe kao licencirani agent u posredovanju u prometu nepokretnosti. Ova licenca je stečena kroz program Cambridge Assessment, dodajući globalnu dimenziju njenim veštinama i znanju.
 
Stekla je niz certifikata iz oblasti preduzetništva, marketinga i poslovne komunikacije. Njen konstantan trud prema profesionalnom usavršavanju rezultirao je širokim spektrom kompetencija koje pružaju dodatnu vrednost njenim klijentima.
 
Takođe aktivno sarađuje sa institutima i članica je relevantnih udruženja, što jasno ukazuje na njenu duboku predanost i doprinos unapređenju industrije. 
 
Broj licence: 566/22

Sawalha Dijana

CEO & Sales Leader

Temelj našeg uspeha su stručnjaci

Naš Artemida Group tim

Aleksandra Cupara je iskusni stručnjak za nekretnine kog odlikuje izvanredna posvećenost klijentima. Sa više od pet godina iskustva, Aleksandra se specijalizirala za uparivanje klijenata s njihovim nekretninama iz snova. Njeno obimno poznavanje tržišta i posvećenost personaliziranoj usluzi čine je pouzdanim savetnikom pri konsultacijama o nekretninama.

Aleksandra Cupara

Agent za nekretnine

Stupite u kontakt s našom agencijom

Imate pitanja ili upite? Kontaktirajte nas već danas!

Dijana Sawalha

CEO & Sales Leader

Dijana Sawalha

CEO & Sales Leader

Dijana Sawalha

CEO & Sales Leader

Naši sertifikati i licence

Izgrađivanje ekspertize za izvanredne usluge

Ulažemo u kontinuirano učenje i posedujemo najviše licence u industriji kako bismo osigurali da dobijete vrhunskog vodiča za nekretnine.

Registar posrednika u prometu nepokretnosti

Ministarstvo trgovine i turizma

Udruženje posrednika u prometu nekretnina

Republika Srpska

Setifikat Univerziteta u Kembridžu

Velika Britanija