Lokacija,Poslovno-stambeni,Prostori,Sigurnosni sistemi,Prednosti objekta,Biznis plan,Prostor za reklame,Poslovne aktivnosti,Prostorije,Objekat,Nekretnina,Klijenti,Fleksibilnost

Artemida Group / Poslovno-Stambeni Objekat na odličnoj Lokaciji

r39
5/5

Opis nekretnine

Agencija Artemida iz svoje ponude izdvaja fantastičnu priliku za najam poslovno-stambenog objekta na izvrsnoj lokaciji u naselju Lazarevo! Ovaj objekt nudi izvanredne mogućnosti za razvoj različitih poslovnih aktivnosti uz udoban stambeni prostor.

Nalazi se duž glavne prometne ulice, što omogućava laku dostupnost i vidljivost za potencijalne klijente.

Sa ukupno oko 300m2 korisne površine, objekat nudi raznovrsne prostore koji su idealni za preduzetništvo i ozbiljno poslovanje. Na prvom spratu se nalaze poslovne jedinice, uključujući kancelarije, toalet i WC, predulaz s pultom, glavni i privatni ulaz, dok se na drugom spratu prostire stambeni deo s kancelarijama, salom, kupatilom, toaletom, kuhinjom i spavaćom sobom.

Cena iznosi: 20KM/m2

Ovaj objekt nudi više vrsta grejanja, uključujući kotlovnicu i struju, a svaka prostorija je klimatizovana, što pruža udobnost i fleksibilnost tokom svih godišnjih doba.

Takođe, prisutan je video nadzor i alarmni sistem koji obezbeđuju sigurnost objekta te sistem protivpožarne zaštite dok su dodaci poput električne rampe, parking mesta, interfon sistema i prostora za reklame dodatni pogodnosti koje olakšavaju svakodnevno poslovanje.

Ova prilika je idealna za razvoj raznih poslovnih aktivnosti. Osim što nudi prostrane poslovne i stambene prostore, objekt se nalazi na frekventnoj lokaciji što privlači veći protok ljudi i potencijalnih klijenata. Sa dobro razrađenim biznis planom, ova nekretnina može postati centar ozbiljnog poslovanja koji nudi usluge ili proizvode različitim segmentima tržišta.

Iskoristite ovu fantastičnu priliku već danas!

Za više informacija i obilazak nekretnine kontaktirajte našeg agenta:
Detalji nekretnine
Sadržaj nekretnine
Frižider
Interfon
Internet
Kablovska
Kada za kupanje
Klima
Mašina za suđe
Šporet
Tuš kabina
Veš mašina

Cena:

(Po kvadratu cena)

20 KM

Moglo bi vam se svideti

Ostale nekretnine

Artemida Group / Nekretnine u Turskoj: Luksuzni Apartman
155.000 KM
Artemida Group / Poslovno-Stambeni Objekat na odličnoj Lokaciji
20 KM
Artemida Group / Useljiv stan na Starčevici
3.930 KM
Artemida group/ Poslovni prostor- Zalužani
0 KM
Artemida Group / Manji, Luksuzni i Ekonomični Stanovi-3000KM/m2
3.000 KM
Artemida Group / Royal One: Spoj Luksuza, Sigurnosti i Estetike
3.900 KM

Pošaljite poruku agentu

Vaše ime*
Vaša e-mejl adresa*
Vaš broj telefona*
Vaša poruka*