Projekat PALATA – stanovi i poslovni prostori

5/5

Opis nekretnine

Projekat PALATA – Novo Stambeno-Poslovno Čudo u Centru Banjaluke

Predstavljamo vam “Palatu” – novu stambeno-poslovnu čaroliju smeštenu u samom srcu Banjaluke! Naša agencija za nekretnine sa ponosom vam predstavlja ovaj prekrasan kompleks koji sjedinjuje elegantan način života i poslovanja u jednom.

Raznolika Ponuda: “Palata” vam nudi čak 340 različitih stanova površine od 40 do 150 kvadratnih metara. Bilo da tražite manji, udoban stan ili prostrani penthouse, kod nas ćete pronaći savršeno rešenje za svoje potrebe. Ako, s druge strane, trebate poslovni prostor, na raspolaganju vam je 16 poslovnih jedinica površine od 42 do 380 kvadratnih metara, smeštenih u prizemlju i na prvom spratu. I, naravno, ne brinite o parkiranju – kompleks nudi čak 620 podzemnih garažnih mesta.

Urban Život u Samom Središtu:

“Palata” nudi izvanredno iskustvo urbanog života u samom srcu grada, istovremeno pružajući privatnost i mir. Zahvaljujući iznimnoj lokaciji, imat ćete pristup mnogim sadržajima u blizini, dok sofisticirana fasada zgrade osigurava potpunu privatnost. Naš fokus je na spajanju prirodnih i modernih elemenata kako bismo stvorili jedinstvenu vezu između okoliša i objekta. Poboljšana pešačka zona i obogaćene zelene površine potiču interakciju među stanarima i unapređuju kvalitet života za sve.

Vaša Sigurnost na Prvom Mestu:

Vaša sigurnost je naš prioritet. “Palata” je opremljena najsavremenijim sigurnosnim sistemima kako bi vam pružila miran i siguran životni prostor. Osim toga, dostupno vam je 24-satno osoblje koje će brinuti o vašim potrebama. Uživajte u svakom trenutku u udobnosti svog doma.

Dostupne Stambene Jedinice:

  • Cena 4600KM/m2
  • Mogućnost kupovine putem kredita
  • Način plaćanja prilagođava se vašim potrebama

Ne propustite priliku da postanete ponosni vlasnik stana u “Palati” – ovo je vaša šansa za kvalitetan život i uspešno poslovanje u centru Banjaluke.

Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali više i zakazali posetu!

Agent: Dijana Sawalha

Detalji nekretnine
Sadržaj nekretnine
Interfon
Internet
Kablovska
Klima
Lift
Lođa
Terasa

Cena:

(Po kvadratu cena)

4.600 KM

Moglo bi vam se svideti

Ostale nekretnine

Artemida Group / Nekretnine u Turskoj: Luksuzni Apartman
155.000 KM
Artemida Group / Poslovno-Stambeni Objekat na odličnoj Lokaciji
20 KM
Artemida Group / Useljiv stan na Starčevici
3.930 KM
Artemida group/ Poslovni prostor- Zalužani
0 KM
Artemida Group / Manji, Luksuzni i Ekonomični Stanovi-3000KM/m2
3.000 KM
Artemida Group / Royal One: Spoj Luksuza, Sigurnosti i Estetike
3.900 KM

Pošaljite poruku agentu

Vaše ime*
Vaša e-mejl adresa*
Vaš broj telefona*
Vaša poruka*