Kuća sa pomoćnim objektima

4/5

Opis nekretnine

Strateška Prilika u Trnu-Laktaši (Banja Luka), Ekonomska Zona!
???? Poslovni Prostori: Ovaj impresivan poslovni kompleks obuhvata površinu od oko 1000 m2 i pozicioniran je uz glavnu saobraćajnicu, čime se postiže optimalna vidljivost i pristupnost. Unutar objekta, imamo skladišni prostor od 150 m2 sa visinom od 4 m, idealan za različite logističke i skladišne potrebe. ????
Prizemlje je multifunkcionalno – kombinujući radne, izložbene i kancelarijske prostore sa industrijskim podom i rampom za brz utovar i istovar. Na višim nivoima, prostire se prostrani izložbeni i kancelarijski prostor koji pruža optimalno okruženje za razvoj i širenje vašeg poslovanja. ????
???? Ali tu je i strategijski element. Postoje očigledni mehanizmi za mitigaciju investicionih rizika, pružajući visok potencijal za brzi povrat ulaganja. Ukoliko niste spremni za samostalno vođenje posla, ovaj kompleks već privlači dve stabilne kompanije pod dugoročnim zakupom, sa iskusnim i poštenim menadžmentom. ????
???? Stambena Nepokretnost: Osim poslovnih mogućnosti, u ponudi je i stambena nepokretnost površine oko 120 m2. Ovaj trosobni stan je konstruisan od kvalitetne cigle i opremljen centralnim grejanjem koje će vam obezbediti udobnost tokom čitave godine. ????
???? Kancelarijski Prostor: Dodatno, pružamo vam i kancelarijski prostor površine 90 m2, sa pratećom industrijskom pločom od 250 m2, koja nudi izuzetan potencijal za izgradnju prilagođenog industrijskog kompleksa. ????
???? Cena : Na upit.
Ne propustite ovu stratešku priliku za investiranje! ???? Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovom ekonomski profitabilnom poslovnom projektu. ????
Detalji nekretnine
Sadržaj nekretnine
Frižider
Interfon
Internet
Kablovska
Kada za kupanje
Klima
Mašina za suđe
Šporet
Televizor
Terasa
Tuš kabina
Veš mašina

Cena:

(Ukupna cena)

0 KM

Moglo bi vam se svideti

Ostale nekretnine

Artemida Group / Nekretnine u Turskoj: Luksuzni Apartman
155.000 KM
Artemida Group / Poslovno-Stambeni Objekat na odličnoj Lokaciji
20 KM
Artemida Group / Useljiv stan na Starčevici
3.930 KM
Artemida group/ Poslovni prostor- Zalužani
0 KM
Artemida Group / Manji, Luksuzni i Ekonomični Stanovi-3000KM/m2
3.000 KM
Artemida Group / Royal One: Spoj Luksuza, Sigurnosti i Estetike
3.900 KM

Pošaljite poruku agentu

Vaše ime*
Vaša e-mejl adresa*
Vaš broj telefona*
Vaša poruka*